Partners

Om onze diensten zo goed mogelijk aan te bieden maken wij gebruik van een aantal partners. Sommige partners verwerken gegevens voor ons of slaan deze op. We zorgen er zoveel mogelijk voor dat deze gegevens in Nederland blijven maar kunnen dat soms helaas niet garanderen.


Exonet

Exonet is onze partner voor al onze hostingoplossingen. De website-, database- en mailservers van Luondo worden gehost door Exonet en staan in een ISO gecertificeerd datacenter in Ede, Nederland. Exonet is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Voor de verwerking en opslag van gegevens is een verwerkersovereenkomst afgesloten met Exonet.

Bezoek de website

Pay.nl

Pay.nl verwerkt de Incasso betalingen voor ons. Met hen delen we je betaalgegevens voor het uitvoeren van correcte betalingen. Er is een verwerkersovereenkomst hiervoor afgesloten.

Bezoek de website

Paypal

Voor overschrijvingen vanaf creditcard of buitenlandse betalingen maken we gebruik van Paypal. Bij Paypal maken wij terugkerende betaalprofielen. Hiervoor worden persoonlijke gegevens gedeeld voor de afhandeling van de betaling. Voor de verwerking van de gegevens is geen verwerkersovereenkomst afgesloten. De klant (betaler) moet akkoord gaan met de voorwaarden van Paypal om gebruik te maken van de diensten. Zij hebben dus al overeenkomst gesloten met Paypal toen zij een account aanmaakten.

Bezoek de website

Sisow

Voor betalingen van facturen per Ideal, Bancontact of DIRECTebanking werken wij samen met Sisow. Wij verstrekken niet direct persoonsgegevens aan Sisow maar door gebruik te maken van de betaaldiensten van Sisow worden wel gegevens van de factuur aan Sisow verstrekt. Op grond van de activiteiten die Sisow uitvoert en de diensten die zij aanbiedt, zijnde een CPSP, zowel naar haar klanten als naar consumenten toe, is Sisow aan te merken als een verwerkingsverantwoordelijke krachtens artikel 4(7) AVG. Dat betekent dat Sisow niet als verwerker wordt aangemerkt en dat een verwerkersovereenkomst tussen Sisow en Luondo niet noodzakelijk is. Ze verwijzen hierbij naar artikel 14 en 15 van hun Algemene Voorwaarden

Bezoek de website

Google Suite

Voor het verzenden en ontvangen van e-mailberichten van onze medewerkers, agenda en documenten opslag wordt gebruikt gemaakt van de diensten van Google. We delen in principe geen persoonlijke gegevens met Google maar het kan wel voorkomen dat gegevens in documenten of e-mailberichten staan vermeld en opgeslagen worden op de servers van Google. Met Google is daarom een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Bezoek de website

Enormail

Enormail is een E-mailmarketing systeem welke wij gebruiken voor het versturen van onze nieuwsbrieven. Met Enormail is een verwerkersovereenkomst afgesloten voor het verwerken van de persoonlijke gegevens.

Bezoek de website

Dijkman AC B.V.

​Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van Dijkman AC. Wij delen jouw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot jouw account. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Jouw persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Dijkman AC is tot geheimhouding verplicht en zal jouw gegevens vertrouwelijk behandelen. Dijkman AC gebruikt jouw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven.

Bezoek de website